Verschil met andere Atlas therapie methoden

Het grote verschil met andere methoden is da Regenesis Atlastherapie niets forceerd en geen druk op wervels uitoefend. Er kan dus nooit iets fout gaan, het lichaam hersteld zichzelf met een lichte aanraking op specifieke zenuwknopen. 

Regenesis Atlas therapie

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de mens zelf in staat is het genezingsproces te versnellen door het celgeheugen van onze cellen weer aan te spreken zodat genezing van de oorspronkelijke perfectie van lichaam en geest zich kan herstellen.

Robert Rasmusson, uitvinder van Regenesis geloofde absoluut in de regeneratieve vaardigheden van de mens. Interessant is nu dat veel onderzoekers steeds meer tot de conclusie komen het brein een van de meest krachtige geneesmiddelen is die er zijn.

Een Regenesis Atlastherapie is een volledige behandeling van hoofd (schedel) alle nekwervels, schouderbladen, rugwervels, bekken en heiligbeen. Dit in tegenstelling tot andere locale Atlasmethoden. Een atlasbehandeling die alleen de draaier en atlas behandeld is absoluut onvolledig en kan leiden tot veel fysieke of emotionele problemen.

Bij de Regenesis Atlastherapie kijken we veel verder omdat we weten dat veel fysieke klachten een emotionele oorzaak hebben.

Is er sprake van een placebo effect?

Het placebo effect is een interessant fenomeen. Volgens geneeskundig hoogleraar Ted Kaptchuk van de Harvard Medical School is na veel onderzoek aan te nemen dat juist "medicijnen een placebo zijn maar dan met ernstige bijwerkingen"

De Regenesis Atlastherapie kent geen bijwerkingen!

Andere behandelmethoden voor de Atlas.

Orthomanuele therapie.

Hier wordt kracht gebruikt om de atlas geforceerd op zijn plaats te zetten. Dit kan pijnlijk zijn en wanneer niet goed uitgevoerd kunnen er risico's aan verbonden zijn. Verder wordt er niet gekeken of behandeld aan nekwervels, ruggenwervel of bekken wat volgens Robert Rasmusson maar een halve behandeling is en waarbij nog steeds problemen kunnen optreden. Daarbij wordt het emotionele espect of werkelijke oorzaak van het probleem volledig buiten beschouwing gelaten.

Chiropractie.

Door middel van kracht (kraken) het recht zetten van wervels. Er zijn veel discussies over de noodzaak en veiligheid van chiropractie.
Ook hier wordt het emotionele espect of werkelijke oorzaak van het probleem volledig buiten beschouwing gelaten.

Atlasprofilax therapie.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een massageapparaat wat tegen de nekspieren wordt gedrukt, hierdoor zou er een atlas correctie kunnen plaats vinden, ook hier is geen sprake van de noodzakelijke korrektie van nekwervels, ruggewervel, bekken en heiligbeen.
Ook hier wordt het emotionele espect of werkelijke oorzaak van het probleem volledig buiten beschouwing gelaten.

ATLANTOtec therapie.

Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van een massageapparaat wat tegen de nekspieren wordt gedrukt, hierdoor kan er een atlas corretie plaats vinden, er is geen sprake van de noodzakelijke korrektie van nekwervels, ruggewervel en bekken en heiligbeen.
Ook hier wordt het emotionele espect of werkelijke oorzaak van het probleem volledig buiten beschouwing gelaten

Scroll naar top