Wat is de Regenesis Atlastherapie

De Atlas therapie is een specifiek onderdeel van Regenesis-Healing, deze energetische therapie is al meer dan 70 jaar geleden in AMERIKA ontwikkeld door Robert Rasmusson. 

Het is de meest gebruikte therapie op dit gebied en heeft een lange staat van dienst met fantastische resultaten.
De Atlas correctie heeft als doel het gehele lichaam zowel fysiek als emotioneel weer in balans te brengen door middel van een energetische behandeling. Om dit mogelijk te maken wordt het geheugen van de cellen aangesproken, deze herinneren zich de oorspronkelijke balans in het lichaam, en zo kan zonder kracht of pijn de disbalans opgeheven worden.
Dit wordt gedaan door de pijnloze beproefde energetische behandeling met de Regenesis atlas therapie. Onze ervaring heeft geleerd dat wanneer er disbalans is rondom atlas/draaier en nekwervels dit invloed heeft is op uw gezondheid en een groot scala aan vooral; chronische klachten kan veroorzaken. Als klachten na een atlas correctie behandeling verdwijnen, dan is dit het indrukwekkende werk van het zelf-genezend vermogen van het lichaam dat door de Regenesis Atlas therapie geactiveerd is.

Het in balans brengen van de atlas kan in veel gevallen een enorme verlichting betekenen.

Het kan een begin zijn van een gezonder en pijnvrij leven.
De behandeling is kort en pijnloos, door de energetische behandeling en de benadering van het celgeheugen brengt de atlas weer in balans zonder iets te forceren.
Regenesis Atlas therapie is een zeer veilige methode.
Er wordt geen gebruik gemaakt van kracht of mechanische apparatuur zoals bij andere methoden die atlas correctie doen.

Robert Rasmusson, de ontdekker van de Atlastherapie


de Atlas therapie is ontwikkeld door de Amerikaan Robert Rasmusson. Deze bijzondere natuurgeneeskundig therapeut heeft tussen 1985 en 2000 duizenden volwassenen en kinderen succesvol geholpen bij zeer uiteenlopende fysieke en psychische problemen.
Robert Rasmusson stond bekend om zijn succesvolle resultaten bij chronische en moeilijk te diagnosticeren ziekten waar veel mensen onder lijden. Het zijn juist deze mensen die bij de reguliere geneeskunde geen gehoor (meer) vinden omdat men voor hen niets anders meer kan doen dan medicijnen geven tegen de pijn of ongemak. Volwassenen en kinderen die last hebben van fysieke en/of psychische klachten waarvan men de oorzaak niet kan vinden kunnen met de Regenesis Healing therapie zonder medicijnen vaak wel weer goed functioneren. Het is een bijzonder krachtige natuurkundige en emperische wetenschappers wetenschap (wetenschap gebaseerd op ervaring en/of proefondervindelijke uitkomsten) onderbouwde methode die het proces van het zelfgenezend en corrigerend vermogen van geest en lichaam op gang brengt

Let op!
Een Atlas therapie is een complete behandeling.

Het is onmogelijk en zeer onverstandig alléén de atlas en de draaier te behandelen want door het in balans brengen kunnen er andere krachten op nekwervels en ruggenwervel en bekken ontstaan, daarom worden deze ook behandeld om zo het gehele lichaam in balans te brengen.

Klik op de button

om meer te lezen over de verschillen met AtlasPROfilax of Atalatotec atlas correctie.

Regenesis
Atlastherapie therapeuten
zijn opgeleid door de 
Quantum-Academy
www.quantum-academy.netGecertificeerde Regenesis-Healing practitioners en therapeuten geven een behandeling in de Atlastherapie.
Ze zijn professioneel opgeleid, hebben een hogere medische basiskennis en de meesten zijn aangesloten bij een of meerdere beroepsverenigingen.

Neem contact op